Alle tubes die u vind onder de knoppen "Schone Tube's" en B-Tube's" zijn vrij te downloaden via deze pagina's. De kwaliteit van de previews kan wat minder zijn dan de originele tubes omdat ze vaak sterk verkleind zijn. B-tubes zijn tubes die ik gemaakt heb voordat ik de hele cursus tuben heb volbracht. Dus verwacht daarvan geen hoogstandjes. Meer informatie daarover op die pagina. Ik sta niet toe dat u mijn tubes veranderd in misted!!  Zie mijn "T.O.U (terms of use)! Bij voorbaat mijn dank voor het begrip en het opvolgen hiervan.

*Download niet mijn tubes van mijn site om dan te delen op groepen/site of blogs. / *Don’t snag my tubes from my site and share them at groups/sites/blogs/*Downloaden Sie nicht meine Tuben, um dann auf Gruppen/sites/blogs zu teilen. / *Ne pas télécharger mes tubes de mon site pour partager alors sur les groupes/sites/blogs./*Download meus tubos de meu local então à parte em grupos/sites/blogs.

Tubes with this seal -are tubes  troughoutly checked by the TCU-Controle-Unit Group/ zijn tubes die door en door gechecked zijn door de TCU-Controle-Unit Groep.

Klik op de logo's om het certificaat te bekijken.

Hieronder kunt u zich aanmelden bij mijn eigen (Yahoo) Tube -deelgroep.  Op deze groep gaat het niet om kwantiteit, maar om kwaliteit! Alleen de beste tubers zullen hier hun absolute schone en gecheckte tube delen.  

Al mijn tubes zijn gemaakt door mijzelf dus over de maker van de tube kan geen twijfel ontstaan, ze zijn gemaakt van het werk van zeer getalenteerde artiesten, en als mij de naam hiervan bekend is, staat deze in het originele file van de tube zelf. Ik claim daarom alleen de maker te zijn van de tube, maar het echte copyright behoort alleen toe aan de originele gerespecteerde artiest. De Poser tubes zijn geheel door mijzelf gemaakt.(zie hiervoor het tabblad Poser op de indexpagina)  Maar ook hiervoor geldt dat de originele © copyright behoort tot de artiest die het character heeft ontworpen voor gebruik in Poser! Indien afwijkingen hierop- dan wordt dat vermeld ! Alsjeblieft respecteer de regels, welke je op bijna elke pagina kunt vinden.

De © behoren altijd toe aan de artiest/designer van het origineel

Auteursrecht (ook bekend als copyright of kopierecht) is het recht van de auteur of een eventuele rechtverkrijgende van een werk van literatuur, wetenschap of kunst om te bepalen hoe, waar en wanneer zijn werk wordt gepubliceerd of vermenigvuldigd.
In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, any copyrighted work in this message is distributed under fair use without profit or payment to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for non-profit research and educational or criticism purposes only. http://www.law.cornell.edu/uscode/17/107.shtm