Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Grace, en sinds 2007 heb ik PSP ontdekt.

Dus direct het programma aangeschaft en toen ben ik PSP lessen gaan volgen. Hoe verder ik kwam hoe leuker ik het begon te vinden. Dus meteen ook maar wat animatie lessen gaan doen.        Op 1 December 2007 had ik alle lessen met goed gevolg doorlopen.

Maar stil zitten is niets voor mij, dus nog maar wat PSP en animatie lessen gaan volgen elders. Ook daar heb ik de certificaten behaald, echter wel onder de naam (die in mijn paspoort staat) - Adriana -, om zo alles te kunnen scheiden en overzichtelijk te houden met de vele  e-mails die binnen  kwamen. Maar toen kreeg ik het even te druk en erg veel viel er ook niet meer te leren.  Nu moest het verder komen van zelf PSP verder uitdiepen. Wat ik nog wel graag wilde leren was het maken van mijn eigen tubes. Dus ben ik in februari van 2008 tubelessen gaan volgen bij PSP-Designs.  Op 30 november 2008 mocht ik ook mijn diploma voor het tuben in ontvangst nemen.

Ondertussen ook al weer het programma Poser 7 ontdekt en aangeschaft en ook daar druk mee aan het spelen als ik daar überhaupt de tijd voor heb.

In 2009 ook en cursus tuben bij University of Tubing gaan volgen en ook daar mijn diploma in ontvangst mogen nemen.   U kunt mijn certificaten en diploma's die ik behaald heb zien op de Certificaten pagina.  Op 7 September 2009 ben ik ook weer een andere cursus tuben (bij  Maja) gaan volgen. Want wellicht leer ik weer dingen bij? Helaas stopte zij prompt met de lessen.

Zo werd  in 2011 de groep TCU geboren ( Tube Controle Unit) Een groep van vergevorderde en gediplomeerde tubers, die elkaars tube controleren op foutjes. Zodat ontvangers van tubes die met dit zegel gedeeld worden er zeker van kunnen zijn dat de tubes in topkwaliteit worden afgeleverd.

En zo vanaf 1 maart 2011 dus ons nieuwe logo/zegel en certificaat. Klik op het zegel om het certificaat te bekijken.

Het spreekt voor zich dat de © Copyright van de gemaakte tubes ten aller tijden is voor de originele artiest, en indien bekend zal deze ook door mij genoemd worden in het originele file.  Heb alsjeblieft respect daarvoor. Dank U!

Ondertussen ook een eigen share-groep begonnen. Waar alleen uitgenodigde vergevorderde en gediplomeerde tubers hun absoluut schonen tubes delen. Geen kwantiteit aan delen op deze groep, maar alleen kwaliteit.

Subscribe to TLC-Tube-Share

Powered by us.groups.yahoo.com

Alle Tubes en materialen die ik op mijn site heb geplaatst zijn door mij persoonlijk gemaakt. Dus daar kan geen misverstand door ontstaan. Als ik iets op mijn site heb gezet waarvan u van mening bent dat u de originele artiest bent (en ik heb u -omdat ik niet op de hoogte was van de originele artiest - niet de juiste credit ervoor heb gegeven, laat mij dit dan even weten zodat ik dat alsnog kan doen. Ook als u de artiest blijkt te zijn van een plaatje/foto wat ik heb gebruikt en u het niet mee eens bent met het feit dat ik er een tube of anders van heb gemaakt schroom dan niet om even contact met mij op te nemen zodat ik het eventueel kan verwijderen als u dat wenst. Het is niet toegestaan mijn tubes op enig website, forum of blog te plaatsen, zij mogen niet worden gebruikt in lessen zonder mijn persoonlijke toestemming (stuur mij gewoon een e-mail met uw verzoek) - ook vraag ik u mijn tubes niet verder door te sturen naar deel/share groepen. Ik deel mijn tubes zelf op meerdere groepen. En ook kan ik U niet toestaan dat u mijn tubes in misted veranderd. Dank u voor uw begrip van mijn verzoek.

Veel plezier op mijn site !     Groetjes, Grace

Auteursrecht (ook bekend als copyright of kopierecht) is het recht van de auteur of een eventuele rechtverkrijgende van een werk van literatuur, wetenschap of kunst om te bepalen hoe, waar en wanneer zijn werk wordt gepubliceerd of vermenigvuldigd.