Download met dubbelklik op het plaatje  

 

   

   
     

 

   

Grace’s TLC Design rules for all other material then Tubes (2009) 

Alles buiten mijn tubes (zoals maskers/frames/ornamenten en templates) zijn door mij persoonlijk ontworpen en gemaakt. Elke grafische afbeelding is het bezit van de “originele” kunstenaar/ontwerper aan wie het auteursrecht - © copyright - behoort en mag niet in een verzameling worden geplaatst of voor verkoop worden aangeboden.  In bovenstaande gevallen claim ik dus de copyrights!

Plaatsen op een website of gebruik in tutorials ZONDER mijn toestemming is niet toegestaan. U mag mijn maskers/frames/ornamenten en templates alleen voor lessen/tutorials gebruiken NADAT u van mij persoonlijk  daarvoor schriftelijk toestemming heeft ontvangen, en alleen dan, als u het originele file inclusief het watermerk, en de juiste copyrights in tact laat.  Alles wat U hoeft te doen is mij een e-mailtje sturen.  Veranderingen aan mijn werken NIET toegestaan!  Claim ze niet voor u zelf.  Het is ook niet toegestaan mijn werken te downloaden van mijn site en dan te delen via groepen.  Dit mag alleen via de preview waarmee ik mijn werken presenteer op de groepen waar ik ze deel.  Heb je vragen stuur mij dan een email.  Bij misbruik van deze regels wordt door mij melding gemaakt!

In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, any copyrighted work in this message is distributed under fair use without profit or payment to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for non-profit research and educational or criticism purposes only. http://www.law.cornell.edu/uscode/17/107.shtml